nesting

Mies on ryhdistäytynyt. En tiedä onko se raskauden syytä vai mitä. Hän on yli 50 tuntisten työviikkojen lisäksi jaksanut treenata (squash, sali, uinti) säännöllisesti, parantanut ruokavaliotaan huomattavasti ja nyt kaikenlisäksi alkanut siivota paikkoja (!) Vaatekaappi on järjestetty, kesävaatteet ja kirjat ym. pakattu uusiin, kauniisiin laatikoihin vaatekaapin päälle.

Mitä tekee vaimo? Ei merkkejä uusista tuulista toistaiseksi. Aamulla pidin pienen mykkäkoulun, koska mut komennettiin olemaan hiljaa radiosta tulleen käsipallokatsauksen vuoksi. Mutta eipä siinäkään mitään uutta ollut.

Mainokset

3 Responses to nesting

  1. Tuuli sanoo:

    Hauskaa, että mies on joutunut teillä pesänrakennusvietin valtaan – ja huolehtii kunnostaankin noin mallikkaasti :-). Minullakaan ei ole vielä ollut pesänrakennusvimmaa, ellei sitten puoliaktiivista isomman asunnon metsästystä oteta lukuun… Jotenkin koko vauva tuntuu vielä abstraktilta asialta ja olo pysyy rauhallisempana kun ei ajattele asiaa liikaa. Toisaalta taas ajan kuluminen aiheuttaa lievää hermostuneisuutta: pitäisi ainakin tehdä listoja pakollisista hankinnoista, jottei kaikki jää viime tippaan… Vauvahan saattaa tulla etuajassakin, kuka tietää!

  2. mimmi sanoo:

    Mietiskelin ihan samaa – että hankinnat pitää tehdä hyvissä ajoin vaikka hampaat irvessä. Kaksoset kun tuppaavat erityisesti tulemaan aikaisin ja sen jälkeen aika onkin sitten kortilla…
    Mutta tosiaan, koko ajatus on vielä niin kaukainen (siis kaksosten syntymä ja sen jälkeinen aika) että ihan hetki pitää vielä hengähtää. Olen muka katsellut turvaistuimia ym. netistä sillä silmällä, että tilaan ne sitten Saksasta, keväämmällä. Vaunut saan käytettynä kaverin kaverilta ja vaatteitahan meillä on jo vähän hankittuna. Mutta paljon on varmaan vielä kaikkea hankittavaa, jota en edes osaa ajatella tarvitsevani..

  3. Heh, tuli ihan mieleen oma mieheni joka kesällä pienten supistusten tullessa meni paniikkiin, haki maalia ja pensselit ja hoki että kehto ei ole edes valmiiksi maalattu 🙂 🙂 Söpöä toi miesten pesänrakennusvietti, ja varsinkin erikoista toi siivoaminen. Enjoy it while it lasts 🙂 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: