rakenneultra

Odotushuoneessa oli pariskunta, joka oli juuri saanut tietää odottavansa kaksosia. Mies näytti epäuskoiselta ja tuijotteli papereita silmät pyöreinä. Nainen itki ilosta ja selitti sitä sun tätä kädet täristen. Me naureskeltiin miehen kanssa vieressä ja muisteltiin varhaisultraa.

Rakenneultrassa oli kaikki kunnossa. Kokoeroa 30g ja kaikki mitat ok. Helpotuksen suuri huokaus. Sukupuolesta sanottiin sen verran, että A on todennäköisesti tyttö ja B ehkä myös mutta ei niin varmasti. Outoa. Olin odottanut kahta poikaa tai sekä-ettää. Mutta tytöt ovat todellakin tervetulleita. Jos en enää saa olla perheen prinsessa, niin sitten olen kuningatar. Mies totesi tähän päätelmään, että joo – todellinen drama queen =)

Olo on onnellinen ja kovin nöyrä. Jotenkin sitä vaan yhä odottaa, että koska ne huonot uutiset tulee..

4 Responses to rakenneultra

 1. Mammahaaveilija sanoo:

  Hienoa, että kaikki oli kunnossa. Onnea =)

 2. Petra sanoo:

  Voi ihanaa, että kaikki on kunnossa. Onnea!

 3. viv sanoo:

  Hienoa että kaikki on hyvin! 🙂 Pidän peukkuja jatkoonkin. Jotenkin nostalgista lukea blogiasi; omat kaksospoikani kun ovat ”jo” 1 v 8kk.

  Kun tulin raskaaksi, olin varma että tyttö on tulossa, kaksosista kuullessa odotin tietty kahta tyttöä ja olin yllättynyt ja hämilläni kun selvisi että saadaan kaksi poikaa. Aika pian mieli sopeutui tilanteeseen eikä ajatus pojista enää tuntunut vieraalta.

 4. Mimmi sanoo:

  Eiköhän sitä mieli sopeudu mihin kombinaatioon tahansa – meillä ei ollut suuria toiveita tai ajatuksia sukupuolista etukäteen. Ehkä vähän toivottiin tyttö-poika yhdistelmää mutta ei mitenkään hampaat irvessä. Toinen oli vielä niin epävarma veikkaus, että odotellaan nyt kuukauden päästä tehtävään skannaukseen ja tarkistetaan tilanne siellä. Jännitettävää siis riittää, silläkin saralla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: