liikkeistä

Viime skannauksessa lääkäri sanoi, että minun tulee tuntea molempien tyttöjen liikkeet päivittäin. Jos en tunne, pitää soittaa sairaalaan.

Siitä lähtien kun olen liikkeet tuntenut, ne kohdistuvat aina tuohon oikealle puolelle. Vasemman puolen liikkeet ovat paljon, paljon vaimeampia – ikään kuin pieniä hipaisuja tai koputuksia. Ja niitä tunnen paljon harvemmin. Oikean puoleinen tytsy taas potkii päivittäin kovaakin ja sen näkee ihan katsomalla vatsaa.

Skannauksissa kaikki on ollut aina hyvin, joten en haluaisi huolestua tästä nyt turhaan. Minun on vaan tosi vaikea erottaa kumpi tyyppi siellä kääntyilee tai potkii. Tuntuu, että se on aina tuo sama, oikeanpuoleinen babe.

Ylihuomenna on seuraava skannaus. Taidan pyytää skannaajaa ihan konkreettisesti näyttämään vatsan päältä, missä ja miten ne likat siellä makaa. Jospa sitten voisin tunnistaa liikkeet vähän paremmin. Istukatkin pitäis olla takapuolella, joten ne eivät ole vaimentamassa tuntemuksia. Siihen saakka yritän olla tyytyväinen siihen, että liikettä ylipäätään tuntuu.

2 Responses to liikkeistä

  1. viv sanoo:

    Mulle sanottiin että äidit kuulemma oppivat tunnistamaan itse kumpi vauva milloinkin liikkuu ja miten päin vauvat ovat. Mulla ei kyllä ollut mitään hajua mitenpäin kukakin siellä mahassa oli; en todellakaan erottanut mahanahkaa pingottavista möykyistä onko siinä jonkun peppu vai pää! x) Napakat muksahdukset sentään osasin päätellä pieniksi käsiksi tai jaloiksi. A-vauva ei viimeisinä aikoina juuri edes mahtunut liikkumaan kun oli niin lähtökuopissa. Tämän tiesin ultrien perusteella.

  2. mimmi sanoo:

    Ultrien perusteella minäkin osaan arvailla, mikä ruumiinosa siellä milloinkin koputtelee. Mutta kumpi tyttö on kyseessä, se on suurimmalta osin aina arvausta 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: