28+0

Valtakunnassa kaikki hyvin. Twin B painoi 1177g ja Twin A 978g. Kasvua viime kerrasta siis selvästi (B 748g ja A 680g). Lääkäri kysyi supistuksista ja kun sanoin, ettei niitä juuri ole ollut, niin se käynti oli siinä. Seuraava skannaus ja lääkäri taas kahden viikon päästä.

B on pää alas päin ja A istuu. B on paljon aktiivisempi ja saa päivittäin kunnon itkupotkuraivarit. A on ilmeisen tyytyväinen oloonsa ja ottaa rauhallisemmin. Kumpi mahtaa tulla enemmän äitiinsä 🙂

Meillä oli miehen kanssa veto noista painoista ja minä pääsin lähemmäksi. Voittaja sai valita illan menun ja häviäjä käy kaupassa ja valmistaa sen. Meillä syödään tänään lasagnea, jossa ei ole säästelty juustossa tai valkokastikkeessa.

Niin ja painoa on tullut nyt +14kg. Luin odotushuoneessa juttua kaksosäidistä, jolle oli rv 30 tullut vain 9kg ja se painoi vielä täysillä töissä, hoiti hevosensa ja seksielämä miehen kanssa oli loistavaa ym. ym. Minkä takia tollasia superihmisiä täytyy haastatella vauvalehtiin? Ärsyttävää.

Lisään aamulla otetun mahakuvan tähän tekstiin kunhan jaksan ladata sen kamerasta koneelle.

Advertisement

4 Responses to 28+0

 1. viv sanoo:

  Meilläkin B oli riehakkaampi mahassa. 🙂 Nyt ovat molemmat yhtä vauhdikkaita vipeltäjiä!

  Hmm, tuollaisista superäitijutuista voi saada hitusen väärää kuvaa siitä millaista kaksosten odottaminen todellisuudessa usein on. Ei se mitään superäitiyttä ole, vaan yleensä rasittaa odottavaa äitiä selvästi enemmän kuin yhden lapsen odottaminen (mikä sekin voi olla varsin raskasta). Ihan varmasti toiset kaksosodottajat jaksavat ja pysytyvät tekemään vaikka mitä laskettuun päivään asti, mutta silloin on syytä jo ihan erityiseen kiitollisuuteen kun asiat ovat menneet paremmin kuin hyvin. Juu, olen hitusen kateellinen superäideille, ois mustakin ollut kivaa olla toimintakuntoinen viimeisille viikoille saakka. x)

 2. mimmi sanoo:

  Joo, mä en ymmärrä miksei sinne lehtiin voi haastatella ns. keskiverto-odottajaa ja äitiä sun muuta tyyppiä. Miksi täytyy repiä ne kauniit, rikkaat ja rohkeat kertomaan kuinka helposti kaikki menee. No, kai siellä niitä keskivertojakin haastatellaan – noi supertyypit jää vaan takaraivoon kummittelemaan 🙂

  Sama kuin seuraamassani ruotsalaisessa sarjassa En unge i minuten. Siinä on aina pari synnytystarinaa per jakso. Ainoat synnyttäjät, jotka saa ylistyksiä kätilöiltä ovat ne supersynnyttäjät, jotka kieltäytyvät kaikista kipulääkkeistä ja jaksavat ponnistaa juuri silloin kun käsketään ja niin kauan kuin tarvii ym. Puuh. Tulee suorituspaineita.

 3. Mä oon ihan varma että tuo lehteen haastateltu on vedetty hatusta. Tai sitten se valehtelee. Tsemppiä odotukseen 🙂

 4. mimmi sanoo:

  Kiitos – eiköhän nää viimeset viikot mene vaikka irvistämällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: