32+0 ja pientä mutkaa matkassa

Neitien painot olivat tänään 1365g og 1678g eli pientä kasvua on tapahtunut. Pienemmän tytsyn napanuoravirtaus on kuitenkin heikentynyt ja sitä pitää tarkkailla entistä tiiviimmin – tämän vuoksi seuraava ultra jo viikon kuluttua.

Minulle taasen määrättiin antibioottikuuri (mahdollinen virtsarakontulehdus) ja otettiin myös verikokeet maksa-arvojen tarkastamiseksi. Iho on alkanut kutista ja se voi olla merkki maksa-arvojen heittämisestä. No, siihen on olemassa lääkkeet, joten en jaksa huolestua siitä(kään).

Kovin hitaasti tytsyt kasvaa. Jos tuon pienemmän ravinnonsaanti vielä alkaa tökkiä, niin silloin ne on jollain tapaa saatava ulos ja nopeasti. Toivon todella, että parivaljakko saisi olla kaikessa rauhassa sijoillaan sinne viikkoon 38 saakka, jotta ehtisivät kasvaa mahdollisimman isoiksi (edes suurin piirtein parikiloisiksi).

No, onneksi ollaan jo näin pitkällä. Rv34 jälkeen ei enää tarvita edes keuhkoja vauhdittavaa steroidia ja lääkäri oli melko varma siitä, ettei sitä tulla tarvitsemaan.

Minä voin hyvin olosuhteisiin nähden. Turvotus on isoin ongelma ja sekin lähinnä vain siksi, ettei mitkään kengät mene enää jalkaan. Onneksi Tanskaan tuli aikainen kesä ja ulkona pärjää varvastossuilla.

Vähän ikävän päivän siivittämänä aloitin parvekkeen kesäkuntoon-projektin. Lopulta siinä kävi niin, että minä ajauduin sohvalle puhumaan messenger-puhelua Suomeen ja mies istutti parvekekukat ja lakaisi+pesi parvekkeen puupohjan. Jouduin vähän paikkaamaan mutta tuli siitä ihan kiva parveke. Nyt vaan toivotaan, että sää jatkuu tällaisena sopivana +20 asteisena ja aurinkoisena. Lainasin anopilta kolme Wallander kirjaa ja kyllä niiden parissa kuluisi ihan hyvin vielä 6 viikkoa..

2 Responses to 32+0 ja pientä mutkaa matkassa

  1. viv sanoo:

    Kurjaa että tuli mutkia matkaan. Viikot teillä on onneksi jo melkoisen hyvät. Pidän peukkuja että saatte viikkoja silti monta lisää..!

    Haa, menispä meilläkin parvekeprojektit noin! x) On toi jotensakin oleskelukunnossa mutta lasit pitäis pestä jne.. No ehkä ens viikonloppuna.

  2. mimmi sanoo:

    Viikkoja on tosiaan hyvin kasassa mutta painoa tytsyillä on kyllä vielä mun mielestä ihan liian vähän. No, tiistaina ollaan taas viisaampia sen pienemmän ravinnonsaannin suhteen. Kotona alkaa kyllä kaikki olla valmista, onneksi aloitin valmistelut ajoissa 🙂

    Mun pitäis pestä olohuoneen ikkunat. Luulin ne pesseeni mutta tämän viikon auringonpaisteessa paljastui karu totuus…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: