35+0 ja vuokrasopimus irtisanottu

Eilisissä kokeissa (pissa-, verenpaine, verikoe) ilmeni, että meikäläisen kroppa alkaa saada tarpeekseen. Viitteitä raskausmyrkytykseen oli kaikissa kokeissa mutta ei onneksi vielä mitään hälyttävää.

CTG otettiin taas. Kyseenalaistin viimeisimmän mittausyrityksen ja lääkäri sanoi, ettei hän edes tiedä siitä mitään. Onneksi olen saanut oloiseni lääkärin – hän soitti saman tien osastolle ja sanoi mitä pitää tehdä. Pahoitteli vielä meille huonoa tiedonkulkua. Vastassa oli osaavan oloinen kätilö mutta sykkeiden löytäminen ei onnistunut millään. Kahden sykkeen mittaaminen on vaikeaa – ultra tahtoo löytää aina vain toisen. Siihen tuli paikalle vielä toinen kätilö ja vihdoin ylilääkärikin. Noin tunnin yrittämisen jälkeen sykkeet vihdoin saatiin näytölle niin, että voitiin olla varmoja, ettei kyseessä ole yksi ja sama syke.

CTG oli ok. Uusi käyrä otetaan huomenna ja tyttöjen kasvu mitataan ensi viikolla. Lääkäri halusi kuitenkin lyödä leikkausajan jo lukkoon. Aika voi vielä muuttua, jos minun olotilani heikkenee tai vauvojen sykkeissä/kasvussa tulee jotain komplikaatioita. Mutta nyt meillä on päivämäärä ja kaikki muuttui taas astetta konkreettisemmaksi. Lääkäri oli muuten täysin sektion kannalla – lasten pienten koon ja kokoeron vuoksi.

6 Responses to 35+0 ja vuokrasopimus irtisanottu

 1. Mammahaaveilija sanoo:

  Kovasti onnea ja tsemppiä teille 🙂

 2. Sydänjää sanoo:

  Kovasti onnea matkaan sinulle, teille ja pikkusille!

 3. Tuuli sanoo:

  Huh, meneepä jännittäväksi! Toivottavasti säästyisitte kaikki kolme komplikaatioilta ja sektio tapahtuisi suunniteltuna aikana. Pidän kovasti käpäliä ristissä, jotta kaikki menee nappiin! Ajattele, ihan pian vauvat syntyvät – ja sen mukana mullistuu kaikki (hyvällä tavalla!).

 4. Petra sanoo:

  hui, jännää. Kohta se päivä sitten on. onnea ja tsemppiä loppurutistukseen (ja toivottavasti tosiaan kaikki menee loppuun asti näin hyvin)

 5. viv sanoo:

  Täälläkin ollaan peukut tanassa teidän puolestanne! Kovasti onnea synnytykseen (tai leikkaukseen, miten sen vaan haluaa sanoa)!

 6. mimmi sanoo:

  Kiitos kannustuksista! Joku jossain kirjoitti, ettei leikkaus ole synnytys. Pitää varmaan sitten tulevaisuudessa viettää kaksosten kanssa leikkauspäivää syntymäpäivän sijaan 🙂

  Perjantain CTG oli hyvä ja mun verenpaine oli laskenut takaisin ihannetasolle. Pissakokeenkin tulos oli astetta edellistä parempi. Elättelen pientä toivetta siitä, että tytöt olisivat kasvaneet nätisti ja leikkausta voitaisiin viivästyttää viikolle 38…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: