melkein sarjamurhaaja

Väsyneenä tulee vastaan monta tilannetta, joissa primitiivireaktiot ovat päästä yllättämään ja tekisi mieli niitata kanssasisar/-veli yhdellä iskulla, nopeasti.

 • Saat kaksoset nukkumaan parvekkeelle puolen tunnin heijaamisen ja keinuttamisen jälkeen. Alakerran maan tasolla asuva naapuri alkaa leikata pensasaitaa.
 • Kävelet kaupungilla ja olet saanut kaksoset nukahtamaan vaunuihin. Liikennevaloissa tai muuten vaan pysähtyessäsi teiniporukka alkaa kiljua vaunujen vieressä.
 • Kävelet kaupungilla osa II: Vanhus, joka tulee repimään tyttöjen edessä olevaa sideharsoa ja ihastee suureen ääneen kaksosia (luullen ilmeisesti, että sinäkin olet kuuro).
 • Kaiken maailman aggregaatit ja niiden käyttäjät kaduilla. En tiedä mikä aggregaatti on mutta tarkoitan niitä rakennustyömaiden päristimiä, jotka alkaa yhtäkkiä mitään varoittamatta metelöidä-yleensä juuri silloin kun olet niiden kohdalla.
 • Ilmaislehtien jakajat, jotka soittelee summeria keskellä päivää. Ja sinä itse, kun olet unohtanut laittaa summerin pois päältä.
 • Kömpelö aviomies, joka osaa aina sopivan tilaisuuden tullen pudotella haarukoita, kompastua leikkimattoon tai paukuttaa ovia.

Ja nyt alkoi naapuritalossa remonttimiehet hitsata (tai jotain) ulkona. Joo, tytöt nukkuu parvekkeella. Mahtavaa, tööttäilee vielä autonkin kanssa. Pitäkää mut kaukana teräaseista…

4 Responses to melkein sarjamurhaaja

 1. Tuuli sanoo:

  Heh heh! Meillä ongelmana on ollut ihan alusta asti miehen niistäminen (hänellä on allergia, joten säännöllisin väliajoin kuuluu tröööt!). Nyt mies muistaa mennä jo parvekkeelle, mutta alkuaikoina päästäni kimmosi useampikin mutteri, kun mies herätteli vauvaa jatkuvasti.Sinänsä mielenkiintoista, mihin vauva herää. Meillä ei herätä imuriin, linkoon eikä kovaankaan puheeseen, mutta minimaalinen aivastus herättää kahdenkin oven takaa!

 2. Mimmi sanoo:

  Jep. Kuulemma raskausajan äänet ovat tuttuja. Mä olin sairaslomalla, makasin sohvalla ja luin/katsoin telkkaria. Tai kävelin pitkin puistoja/uin uimahallissa/joogasin. On siinä äänimaailmaa kerrakseen… Pesukone saa sentään käydä meilläkin herättämättä tyttöjä.

 3. Heh, tulee tuttuja muistoja. Mua potuttaa myöskin S-junan ovet jotka huutavat kiinni mennessään PIIP PIIP PIIP PIIP, ja kaupan hitaat kassajonot. Siinä jonossa kun heijaa että pitäisikö ottaa siltä vaatetta pois (paitsi sitten vauva herää kun rupeaa räpläämään) vai herääköhän se kohta hikisenä, kaupan hidas kassa päättää ratkaista asian huutamalla kollegalleen ”HEEEEI mitä tää kurkku maksaa?”.

  Kun on kuluttanut kauan aikaa siihen että saa huutavan vauvan nukkumaan, huomaa miten helvetin äänekkäitä ihmiset ovat 🙂 Ettäs KEHTAAVAT nauraa jalkakäytävällä meidän talon edessä 🙂

 4. Mimmiimmi sanoo:

  Eilen tuli listaan pari uutta. Koirien ulkoiluttajat. Meillä on puistossa alue, jossa koirat saa juosta vapaasti. Mutta nää omistajat juoksuttaa niitä vapaasti just joka puolella muualla paitsi sillä alueella. Ja tietty nää rakit räksyttää keskenään ja omistajat ihastelee suureen ääneen piskejään tai vastaavasti huutaa niiden perään. -TANA! Ja sitten joku pappa käynnisti autonsa, kun olin siinä vieressä. Ei siinä mitään. Mutta sen oli pakko tyhjäkäynnillä kaasuttaa kierrokset huippuun siinä koslassa. Ja hymyili kauniisti kun mulkaisin sitä pahasti.

  Pitäis asua maalla ilman naapureita 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: