vierivä kivi jumittuikin juuttilaan

Ei me muutetakaan ulkomaille täältä. Ei ainakaan kahden vuoden päästä, kuten oli suunnitelmissa. Mies sai tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä (joo, katsoin kummisetä-trilogian kesällä). Me jäädään toistaiseksi Köpikseen, pöh.

Ulkomaille muuton vuoksi en ole stressannut töihin paluusta. Nyt iski vitutus. Joko on vihdoin löydettävä koulutusta edes vähän paremmin vastaava duuni tai keksiä plan D. Se löytyikin. Jään kotiin vielä vuodeksi äitiysloman jälkeen. Kodinhoitotukea saisin kahdesta alle 3v lapsesta verojen jälkeen ehkä noin 1400€. Köpis on kallis kaupunki elää mutta kyllä me vuosi pärjättäis miehen tuloilla ja tuolla tuella.

Saisinkohan mä tytöt ihan pilalle kotikasvatuksella… Pitää ehkä sivusilmällä katsella avoimia työpaikkoja.

Mainokset

2 Responses to vierivä kivi jumittuikin juuttilaan

  1. Tuuli sanoo:

    Ei yhtään hullumpi juttu, jos olet kotona! Tuo on kuitenkin ainutlaatuinen elämänvaihe kahden pienen vauvan kanssa – ja menee äkkiä ohi. Olen itse jo ihan hirveän stressaantunut töistä, joten vaihtaisin osia milloin vain. Meidän 5kk vanha menee huomenna juuri noiden töiden takia ekaa päivää tarhaan. Lykkäisin kyllä tarhaan menoa jos voisin… Saadaan sieltä kuitenkin kaikki tunnetut taudit ja puolet tuntemattomista – eli se siitä työnteosta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: