unikoulu

Voiko 5 kk vanhalle jo alkaa pitää unikoulua? Myy on useamman yön huutanut. Aluksi kannoin sitä ja sain rauhoittumaan. Viime yönä en jaksanut ja ojentelin tuttia silloin, kun neiti sen suostui ottamaan. Tunnin se huusi kunnes nukahti. Minä olin koko ajan vieressä silitellen, taputellen ja tutitellen.

Tuon huutamisen jälkeen tyttö nukkui hienosti. Heräsi viideltä mutta parin tutituksen jälkeen nukahti taas. Jos olen kannellut ja hyssytellyt, olen saanut tehdä sitä aamuun asti. Aina kun neidin perse hipasikin sänkyä, alkoi huuto uudelleen.

Mikään käden pitäminen, taputtelu tai silittely ei tuntunut auttavan. Tai ainakaan huuto ei lopu sillä. Kun käänsin tytön pari kertaa vatsalleen ja hetken päästä takaisin selälleen, suoraakurkkuahuuto loppui ja jatkui sellaisena on/off-kirkumisena loppuen pikku hiljaa kokonaan.

Siistiä, että lauantaina on raikkaat 50 hengen ristiäisbileet. Ei tietoakaan mitä laitan päälle. Tytöille hain tänään sukkahousut. Itse toivon, että joku hame mahtuu päälle ja pysyn hereillä.

Mainokset

2 Responses to unikoulu

  1. Mimmi sanoo:

    Hmph. Mies nukkui Myyn kanssa viime yön eikä se huutanut kertaakaan. Oli kyllä nukkunut levottomasti ja vaatinut tuttia koko ajan mutta ei huutanut. Tänään tulee isovanhemmat kylään, joten Myy saa luvan siirtyä takaisin siskonsa viereen ensi yöksi. Tai sitten meidän väliin (tod.näk). Unikoulu onkin siis sitä, että mies nukkuu Myyn vieressä. Sopii mulle.

  2. Tuuli sanoo:

    Myy kuulostaa aika persoonalliselta pakkaukselta! Meilläkin on kyllä ollut samanlaista huutoa / levottomuutta ilmassa jo pari-kolme viikkoa – vauva herää 2-3 tunnin välein eikä sitä saa rauhoittumaan kumpikaan. Tosin vauva ei ole ollut ihan tervekään (on ollut flunssaa ja muta kremppaa). Mietin siis, jospa huuto johtuisi jostakin aiheesta, esim. hampaiden tulosta?

    Me pidettiin miniristiäiset Suomessa kesällä. Vauva oli silloin jo niin iso, että halusi istua pystyasennossa kummin sylissä ja kun pappi alkoi resitoimaan (ollaan ortodokseja), niin tyttö lauloi siihen päälle omat lorunsa. Nauratti niin, että oli pakko paeta repeämään kirkon takaosaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: