kaksosten kanssa lentokoneessa

En traumatisoitunut!

Lentomatkat menivät kaksosten kanssa hienosti. Se oli yllätys, että sylivauvojen kanssa ei voinut istua ihan missä tahansa – ylimääräisiä happinaamareita ei ole joka istuimen päällä. Jouduimme istumaan erillämme sekä mennessä että tullessa.

Myy kakkasi mennen tullen juuri sopivasti niin, että jouduin vaihtamaan sen lentokoneen vessassa. Toisella kertaa sain vaihtaa koko vaatetuksenkin. Onneksi olen pieni ihminen eikä Myykään iso ole. Hiki siinä tuli silti.

Muuten tytöt nukkuivat molemmilla reissuilla ison osan matkasta. Molemmat lennot olivat aikaisin aamulla ja se sopi erinomaisesti – tytöt olivat väsyneitä aikaisesta heräämisestä eikä vielä ollut päällä iltakiukkua tms.

Tullessa olin yhden yön yksin tyttöjen kanssa lentokenttähotellissakin. Sekin sujui nappiin. Huoneessa oli vedenkeitin. Sillä keittelin aamulla vettä, jonka kaadoin pottaan. Potassa lämmitin sitten kaksi pullollista korviketta nopeasti ja syötin tytöt simultaanisti hotellipyyhkeen päällä sängyllä ennen kuin lähdimme kentälle. Näppärää.

 

Mainokset

2 Responses to kaksosten kanssa lentokoneessa

  1. Tuuli sanoo:

    Jos ei anna tuon kuvauksen vaatimattoman sävyn huijata, niin huomaa selvästi, että olet todellinen jäähermo :-). Tavallinen tossunkuluttaja saa nimittäin stressin jo yhden vauvan lentomatkasta – puhumattakaan siitä mahdollisuudesta, että matkaisi kahden vauvan kanssa lentokenttähotellin kautta!

  2. Mimmi sanoo:

    En tiedä jäähermoista mutta osaan kyllä suunnitella ja priorisoida ja ne taidot ovat elintärkeitä kaksosten kanssa. Hetkittäin ihmettelin Myyn kanssa yksin lentokoneessa istuessani, että tällaistako se olisi, vain yhden vauvan kanssa… Kunnes sitten kuulin kuinka Aurinkoinen alkoi itkeä pari penkkiriviä taaempana. Siinä sitten oli taas kaksos-dilemma: Myy nukkui rauhallisesti mun sylissä ja Aurinkoinen itki serkkuni sylissä. Mitäs teet? Näitä tilanteita tulee päivittäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: