reality check, please..

Olen huomannut usempana päivänä peräkkäin muistelevani kaiholla raskausaikaa, mahaa ja sitä odotusta ja jännitystä, millaisia lapsia meidän geeneistä oikein syntyy.

Yhtenä päivänä kyselin mieheltä, että mitäs hän sanoisi, jos kertoisin haluavani lisää lapsia. Mies vetäisi henkeä ja varmisti, että kyseessä on täysin hypoteettinen kysymys.

JOS olisin 10v nuorempi ja JOS voisin raskautua ilman geeniteknologiaa, niin minä varmaan jo haaveilisin uudesta raskaudesta.

Kauheeta. Nyt lähden katsomaan kaverin pari viikkoa sitten syntynyttä tyttövauvaa. Toivottavasti se huutaa ja kirkuu ja on ihan kamala. Jospa nää ihme haaveilut haihtuisi sen myötä kauas kaakkoon..

4 Responses to reality check, please..

 1. Tuuli sanoo:

  Heh – en pysty antamaan reality checkiä, kun itselläni on ollut ihan samankaltaisia ajatuksia… Kun uskalsin tunnustaa miehelle, hän piti minua suoraan sanottuna hulluna – mikä varmasti olenkin. Sain kuulla luennon siitä, että jos olisin 10v nuorempi jne. En viitsinyt alkaa vielä argumentoimaan. Ajattelin, että selvitän ensin ajatukset itseni kanssa. Virallinen syyni on haluta sisarus meidän vauvalle. Mutta onko se perimmäinen syy? En oikein usko – jotakin alkukantaisempaa tässä on! 😀

 2. Mimmi sanoo:

  Olihan se vauva söpö. Ei huutanut, tuhisi vaan ja katsoi suoraan silmiin.

  Meillähän tuo sisaruspuolikin on jo hoidettu, eli kyse ei ole siitä. Mutta kyllä tämä nyt jäänee haaveilun puolelle. Hoitoihin lähteminen vaatii rahaa ja uusi lapsi tilaa ja kolme on hurjasti enemmän kuin kaksi.

  Ja huomaatko, en edes mieti sitä vaihtoehtoa, ettenkö raskautuisi… Kyllä minä nyt vaan olen enemmän kuin tyytyväinen noihin kahteen 🙂

 3. em sanoo:

  Voi teitä Mimmi ja Tuuli :). Minä niin pelkään, että itsellenikin iskee vielä tuo karmea hullunlehmäntauti, jota vauvakuumeeksikin kutsutaan :). Tällä hetkellä tuntuu, että jos nämä kaksi pientä saan syliin saakka, niin haluan keskittyä heidän hoivaamiseen ja raskausajasta kunnolla palautumiseen monta vuotta. Sen jälkeen olisi kiva keskittyä myös työelämään. Haluaisin niin, että voisin olla tyytyväinen kahden lapsen kanssa, mutta jo nyt yllätän itseni välillä ajattelemasta toista raskautta. Edes tämä vuodelepo ei ole saanut minua ajattelemaan, että raskausaika olisi kamalaa. Voihan biologia sentään!

 4. Mimmi sanoo:

  Kyllä tämä vauvoista nauttiminen onnistuu vaikka salaa uudesta raskaudesta haaveileekin. Ja minulla se on kyllä tasan tarkkaan vain sellaista haaveilua ilman todellisuutta. En taida lähteä toteuttamaan nro 3:sta kuitenkaan ikinä. Tai otetaan tuo ”taida” sana pois – en lähde 🙂 Kyllä meille kaksi on enemmän kuin uskallettiin toivoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: