sairastelua

Myy kehitti sunnuntaina kuumeen. Aurinkoinen seurasi maanantaina perässä. Eilen nousi kuume uudelleen, molemmille melkein samaan aikaan, illalla/yöllä. Tässä on siis ollut jompi kumpi sairaana koko ajan. Kuume nousee nopeasti mutta menee vuorokaudessa ohi. Tytöt syö kyllä mutta kitisee ja vikisee koko ajan hereillä ollessaan ja iltaisin yöuni ei tahdo tulla tai ainakin jompi kumpi heräilee itkemään koko ajan.. Tässä mulle oiva syy olla järjestelemättä joulua. Keittiön lavuaarikin on tukossa, eikä putkimiestä näy,helvetti 🙂

Työpaikan joululahja tuli tänään. Se on perinteisesti ruokapainotteinen. Ankkaa, kinkkua, härän selkää, maksapasteijaa, lohta… Ruokaa niin paljon, että sillä ruokkisi kylän Afrikassa. Ja arvatkaapa vaan, kuka on unohtanut tyhjentää pakastimen. Onneksi ollaan joulu kotona ja miehen isä tulee vaimonsa kanssa meille. Ehkä me saadaan edes osa syötyä joulun pyhinä.

Ai niin. Näin toissailtana mielettömän hyvän leffan, Desert Flower. Kertoo Waris Diriestä, somalitytöstä, josta tuli huippumalli. Leffa kertoo myös karua tarinaa tyttöjen silpomisesta. Minä vaikutuin tarinasta niin paljon, että otin yhteyttä Waris Dirie foundationiin ja tilasin muutaman dvd:n ja aion myös lahjoittaa heille rahaa. Suosittelen lämpimästi elokuvaa/kirjaa/tutustumaan säätiön toimintaan.

 

Mainokset

2 Responses to sairastelua

  1. Jenni M sanoo:

    Kuulostaapa mielenkiintoiselta elokuvalta, pitää tutustua.

  2. Mimmi sanoo:

    Tilasin juuri säätiön sivuilta tuon kirjaversion, jonka pohjalta elokuva oli tehty. Tuotto menee Afrikan köyhille naisille ja kirjan luettuani laitan sitä kyllä jakoon ystäville. Näin välittyy tarina ja sanoma useammalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: