ihan kipeetä

Sairastelu jatkuu. Lääkärillä tänään ja huomenna uudelleen, jos ei ala viini muuttua vedeksi ja meikä kävellä vetten päällä… Eli tauti ei tunnut helpottavan.

Olen saavuttanut paljon viikon sairastelun aikana.

1) Olen asioinut appiukon kanssa monta kertaa enkä ole vielä(kään) sanonut sille pahasti tai edes veemäisesti yhtään mistään asiasta. Omille vanhemmilleni olisin jo räjähtänyt atomeiksi vastaavissa tilanteissa.

2) Sain joulukoristeet pois seiniltä ja ikkunoista. Nyt ne makaa olohuoneen pöydällä, koska joulukoristepussi on jotenkin mystisesti kadonnut.

3) Sain melkein myytyä vaunujen kantokopista toisen. Kunnes huomasin, että kellaria maalataan eikä sieltä saa haettua mitään. Ostaja taisi löytää paremmat apajat, kun ei ole kuulunut.

4) Olen imuroinut jo kaksi kertaa. Se on enemmän kuin viime vuoden aikana yhteensä. Meillä siis käy siivooja (ja robotti-imuri), emme elä hautautuneina villakoiriin. Nyt vaan olen unohtanut huudella puolalaisten siivoojien perään, jotka unohtelee vahvistaa aikatauluja. Ja kun ne villakoirat alkaa hiipiä konttaajakämppisten housunpunteissa meikäläisen syliin, on ollut pakko tarttua imuriin.

5) Olen melkein pystynyt elämään ilman karkkia. Mies on kuurilla ja minä yritän olla kannustava kumppani, enkä syö iltaisin mitään epäterveellistä. Tosin korvaan sen syömällä lounaaksi suklaata ja lakritsaa. Ja huuhtelen ne alas litralla kahvia. Sitten jaksan sädekehä pään päällä narskuttaa kaalia illalla. Paitsi että silloinkin käyn salaa keittiössä nappaamassa suklaata jemmakätköstä.

6) Parkkisakot vaikka muka oikein 2 kertaa tarkastin, että kiekko oli oikein asetettu.

Toivottavasti nuo räkänokat tuosta paranee viikonlopun aikana. Voin sitten maanantaina aloittaa uuden, tehokkaan ja terveellisen elämän. Nyt ei pysty. Ja syyn vieritän katkonaisten yöunien ja appiukon niskoille.

2 Responses to ihan kipeetä

  1. k sanoo:

    5.
    Hyi sua 🙂

  2. tsbzqkvux sanoo:

    At this time it looks like WordPress is the top blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?|

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: