atention seeker

Myy konttaa ja alkoi eilen jo nousta tukea vasten ylös. Menin katsomaan mitä se mekastaa sängyssään ja siellähän se tönötti seisaallaan pinnasängyssä, voitonriemuinen hymy hampaattomalla suullaan.

Jos Aurinkoinen on sylissäni, konttaa Myy salamana paikalle ja repii minua puntista ja huutaa. Jos syötän Aurinkoista syöttötuolissa, konttaa Myy välittömästi tuolin alle, alkaa nousta sitä pitkin ylös ja huutaa. Ihan sama, onko se juuri syötetty vai ei. Kaikki huomio mulle koko ajan kiitos heti!

Ei ole helppoa olla kaksonen.

2 Responses to atention seeker

  1. Tuuli sanoo:

    Ohhoh, teidän Myy on huipputaitava ikäisekseen! Ja fiksu, kun huomaa huomion puutteen, Kun vauvoja on vain yksi, niin tuollaiset attention seeker -nyanssit jää huomaamatta. On vain 2 mielivaltaiselta tuntuvaa olotilaa: happy ja grumpy 😀

  2. Mimmi sanoo:

    Heh, fiksuudesta en tiedä. Välillä se vetää sellaisia stuntteja, että tuntuu, ettei järkeä ainakaan käytetä, vaikka sellaista olisikin. Alusta asti se on tuota huomiota vaatinut. Alkuun huutamalla, nyt otetaan sitten järeämpiä keinoja käyttöön 🙂

    Aurinkoinen on lahjakkaampi verbaalisesti. Sillä on jo aivan erilainen ”sanasto”, kuin siskollaan. Ämmämmää ja Mämmämmää on lempisanoja tällä hetkellä. Myy toistaiseksi keskittyy tuohon liikkeellä oloon ja vaativaan huutamiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: