kotona vai kylässä

Löysin työpaikkailmoituksen, joka kiinnosti. Työ alkaisi elokuun alussa, joten tytöt joutuisivat hoitoon hieman aiemmin kuin mitä olin ajatellut.

Minua hirvittää ajatus päivähoidosta. Vaikka hoitopaikka olisi kuinka hyvä tahansa, vierastan ajatusta siitä, että näkisin lapsia niin lyhyen ajan arkipäivinä. Aamulla kiireessä ja illalla väsyneenä. Sen kaikista ihanimman ajan lapset olisivat vieraiden ihmisten hoidossa ja minä jäisin paitsi todella paljosta. En siis ole edes pohtinut sitä, onko päiväkoti hyväksi lapselle vai saako sieltä elinikäisen trauman (tuntuu, että päiväkotikeskustelut ovat aina noin mustavalkoisia). Lähinnä kauhistuttaa tuo yhteisen ajan vähyys, jos palaan töihin jo kesän jälkeen.

Todennäköisesti haen tuota työtä mutta en varmasti kauheasti pety, jos he eivät ulkomaalaista siihen hommaan valitse. Päädyimme nyt siihenkin, että pysymme tässä nykyisessä asunnossamme vielä muutaman vuoden. Taloudellisesti pystyisin siis jäämään kotiin vähintään siihen saakka, kun tytöt ovat 2v.

2 Responses to kotona vai kylässä

  1. Täti sanoo:

    Hui. Tsemppiä työnhakuun! Toivottavasti olet valaistunut hakuprosessin jälkeen ja saat työn jos sitä haluat 🙂

  2. Mimmi sanoo:

    Tänks. Saa nyt nähdä jaksanko mä ikinä kirjoittaa jotain hakemuksia. Kun ne pitäis vielä änkyttää tanskaksikin. Aurinkoinen oli toisaalta niin rasittava tänään, että ehkä parin tällaisen päivän jälkeen jaksan kirjoittaa hakemukset vaikka viittomakielellä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: