matkakärryt

Tässä meidän viimeisin hankinta, tyttöjen matkarattaat. Cosatton  kaksosrattaat oli hauskoja ja erilaisia ja onneksi osoittautuivat myös toissailtaisessa kotitestissä ihan näppäriksi kapineiksi. Ei haluttu ihan niitä imelimpiä vaaleanpunaisia tyttökärryjä, joten päädyttiin tähän ruskeaan Snap-malliin. Käytiin miehen ja tyttöjen kanssa testi-iltapäiväkävelyllä ja päädyttiin terassille. Mies postasi elämänsä ensimmäisen kuvan fb-profiiliinsa: oluttuopin takana näkyvät tytöt kärryissään. Vielä ei ole näkynyt sosiaalitätejä oven takana. Ehkä tilannetta lievensi se, että minä  join kahvia 🙂 Ihan vaan siks, että olin menossa salille treenaamaan kävelyn päätteeksi…

Mainokset

9 Responses to matkakärryt

 1. Jenni M. sanoo:

  Täällä ilmoittautuu yksi sosiaalitäti 😀
  Siis olen sosiaalityöntekijä ammatiltani. Mutta hei, meilläkin juodaan siideriä ja viiniä 🙂
  Kivat rattaat!

 2. Mimmi sanoo:

  Joo, ei täällä Tanskassa niin arastella tuota lasten aikana juomista, jos nyt ei humalassa heilu. En sitten tiedä kuinka hyvä juttu se on – tanskalaiset lapset alkavat juoda aikaisemmin kuin muut eurooppalaistoverinsa. Keskimäärin muistaakseni 13-14 vuotiaana. Tanskalaisperheissä on usein sellainen mentaliteetti, että kotona ”opetetaan” juomaan – jotta alkoholiin tulisi ikään kuin normaali suhde. Kuitenkin lapset, joiden perheissä alkoholi kielletään, alkavat juoda vasta vanhempana, eli se kielteinen suhtautuminen olis kuitenkin parempi…

 3. Haha, see you later alligator! Mahtavat rattaat 🙂

 4. Satu sanoo:

  Hyvännäköiset rattaat! Ja hei pieni, öh, simppeli kysymys – koska vaunuista siirrytään rattaisiin…? Sitten kun pikkuinen osaa itsekin istua kunnolla? Meillä kun tuo pieni ei meinaa vaunussa viihtyä kun haluaisi kovasti katsella ympärilleen. Ihan yhden istuttavat matkarattaat tulee kyllä meidän ostoslistalle pian myös, vaunujen kanssa pelaaminen lentokentillä rassaa välillä hieman..

 5. Mimmi sanoo:

  No me vaihdettiin just ton takia aika pian rattaisiin – tytöt viihtyy niissä nyt hereilläkin hyvin, kun saavat katsella maisemia. En nyt muista tarkkaan koska vaihdettiin mutta viimeistään siinä 6kk iässä, jos ei aiemminkin. Alkuun tytöt vähän epäilivät, etten mä ole mukana lainkaan, kun eivät nähneet mua (rattaita ei saanut siis käännettyä selkä menosuuntaan) mutta aika nopeasti ne oppi olemaan ja nauttimaan maisemista.

 6. Viv sanoo:

  Mageet rattaat! 🙂 Noi erilliset kuomut on varmasti kätevät jos toinen vaikka nukkuu ja toinen haluaa katsella ympärilleen. Oisin itsekin tota ominaisuutta meidänkin kärryihin kaivannut mut yksikuomuiset tuli aikanaan valittua.

 7. Mimmi sanoo:

  Tänks 🙂 Huhtikuussa näkee, onko noista mihinkään. Toivottavasti ne selviää lentomatkasta ja päästään oikeasti käyttämäänkin niitä..

 8. Hansku sanoo:

  Mahtavaa oli löytää tää blogi 🙂 Meitsi haaveilee Cosatton rattaista ja siksi mielelläni kuulisin kommentteja niiden toimivuudesta. Onko jämäkät, hyvät, näppärät, helppo koota jne. Mulla on juuri 5kk täyttävät kaksostytöt 🙂

 9. Mimmi sanoo:

  Meillä on cosattot nyt kesärattaina, isäni kun hajotti mountain buggyn jarrut eikä niihin saa varaosia :/

  Cosattot ovat ok mutta vain kesällä/hyvissä sääolosuhteissa. Missään lumisohjossa niitä on turha kuvitella työntävänsä kaksosten kanssa – kärryt ovat sen verran raskaat. Jopa hiekkatiellä alkaa olla raskasta kun tytöt ovat jo reilusti yli 10kg / pätkä. Ihan rehelliset ilmarenkaat ovat kevyimmät ja helpoimmat käsitellä kahden lapsen kanssa.

  Yhdellä kädellä niitä ei voi ohjata, eli kahvin juominen ei onnistu samalla kun kävelee. Itse asiassa superärsyttävä juttu 🙂 Ehkä se onnistui tyttöjen ollessa pieniä – en muista, ei käytetty silloin cosattoja kuin matkustaessa.

  Summa summarum: en ostais cosattoja päivittäiseen käyttöön ainakaan Suomen olosuhteisiin. Jos ne tulevat matkakäyttöön tai satunnaisempaan ajeluun, niin sitten ehkä. Riippuu paljon siitä kuinka paljon ajattelit niitä käyttää. Mä kävelin tyttöjen nukkuessa tuntikaupalla pitkin Kööpenhaminaa joka päivä, eli mulle oli tärkeää nukkumismukavuus, keveys ja näppäryys.

  Jämäkät ne tuntuu olevan ja jalkamuffit ovat olleet mahtavat nyt kun kevääntulo on viivästynyt täälläkin. Koonnista en muista, eli se varmaan kävi näppärästi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s