pieni uimari

Pitää ne huolenaiheet repiä kai sitten ihan mistä tahansa. Meidän Myy on alkanut harjoitella rintauintia kuivalla maalla. Se saattaa pitkäänkin maata lattialla mahallaan ja jalat treenaa sammakkouintia ja toisella kädellä se venyttelee eteen päin. Aina sama liike. En ole oikein keksinyt yhteistä tekijää sille, milloin tyttö ryhtyy kuivaharjoittelemaan. Lopettaa vasta sitten, kun mielenkiinto herää johonkin muuhun.

Nyt minä sitten diagnosoin sille jos jonkinlaista aspergeria ja autismia vaikka järki sanoo, ettei sillä mitään ole. Uudet ihmiset kiinnostaa, meteli ei pelota, motorisesti kehittynyt normaalisti jne. Mutta ihmetyttää toki mistä tuollainen saman liikeradan toistaminen oikein johtaa juurensa. Mökin pihalla se on jo kahtena päivänä harjoittanut liikehdintäänsä samalla kun sisko painaa paikasta toiseen. Lopettaisi pian, jotta en ala googlettamaan mitä ihmeellisimpiä tarinoita netin ehtymättömästä epikriisistä..

5 Responses to pieni uimari

 1. Meidän poika teki samaa ennen kuin nousi pystyyn – lentokoneena maassa mahallaan räpistelemässä. Kuulemma tasapainoharjoitus, ihan normaalia.

 2. Mimmi sanoo:

  Kiitos 🙂 Vaikka järki kuinka sanookin, että ihan normaalihan tuo tyttö on, niin pitäähän sitä jostain huolestua tasaisin väliajoin.

  Ja kun noita on kaksi saman ikäistä koko ajan jaloissa, niin väkisinkin vahingossa vertaa välillä toisiinsa…

  Eilisissä polttareissa oli toinenkin kaksosten äiti, jonka lapset syntyivät jo viikolla 25 ja jäivät juuri ja juuri henkiin. Lapset ovat nyt 3 vuotiaita mutta keskosuudesta on vieläkin jäljellä merkkejä. Eli tuli taas perspektiiviä omiin murheisiin.

 3. Jenni sanoo:

  mä niin tiedän tuon tunteen. tasaisesti kehittelen peikkoja vaikka kaikki on varmasti kuten pitääkin.

 4. Tuuli sanoo:

  Ihan samaa huolta ilmassa täälläkin. Miksi lapsi kävelee ympäriinsä samat yksinkertaiset lempilelut käsissä, vaikka ollaan hankittu paljon mielenkiintoisempiakin? Miksei se jo opi mitä äiti ja nalle tarkoittaa, kun se tunnistaa kuitenkin lampun, kissan ja gorillan? Ja miksei se kävele, vaikka on pian jo vuosi ja kuukausi? Kun kärvistelin huolien keskellä alkuraskauden aikaan, niin joku varoitti, ettei huolista pääse koskaan. Nyt se on alkanut tuntua uskottavalta!

 5. Satu VW sanoo:

  Ihan samaa olen miettinyt kuin Tuuli tuossa yllä, huolia (ja ilo & onnea!) riittää pikkuisen kanssa, ja jos ei niitä huolia ole niin netin kautta niitä on hyvä kehittellä lisää 🙂 Meillä kanssa harjoitellaan ”lentokonetta”, vaikka pikkuinen ryömii ja nousee kontille myös.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: