duo erectus

Kaksi juoksevaa ja kiipeilevää yksivuotiasta on sellainen sekoitus, että päivään mahtuu kaikenlaista. Tänään ajattelin lähteä ulos, kun oli lämmin ja pelkät kengät ja hattu riittäisi – eli pukemisen piti olla helppoa. No, taisin laittaa ne kengät ainakin kahdeksaan kertaan, kun jompi kumpi repi kenkää jalastaan samalla kun toinen oli kengitettävänä. Tai sitten ne revittiin siskon jalasta. Kannatti ostaa kalliit Eccon nauhakengät. Olisi päässyt tarralenkkareiden kanssa helpommalla.

Ulkona Aurinkoinen viihtyi aina siellä missä Myy ei. Ja ehti se sitten tunkea linnun kakkaa suuhunsa, paidalleen ja käsiinsä kun olin pelastamassa Myytä nokkospuskan juurelta. Ja ei kun tytöt kärryyn, kamat kasaan ja siivoamaan tyttö, vaihtamaan vaatteet ja pesemään se suu…

Aurinkoinen on myös oppinut kiipeämään sohvalle mutta alastulo ei ole vielä hallinnassa. En siis uskalla jättää sitä olohuoneeseen vahtimatta kovinkaan pitkäksi ajaksi. Myyn vaipan saan vaihdettua, sillä sisko yleensä seuraa perässä. Mutta jos häivyn vessaan, niin siellä pitääkin käydä nopeasti. Tai ottaa duo seuraksi.

Ei tässä aika käy pitkäksi, todellakaan.

3 Responses to duo erectus

  1. Tuuli sanoo:

    Ihania nämä tämänikäiset 😀 Joko kumpikaan / kumpikin ottaa kävelyaskeleita? Meillä on alettu ottamaan (muutamia – sitten tulee romahdus!) ja hui sitä vauhtia… Ihan hirvittää, millainen kesä on tulossa!

  2. Mimmi sanoo:

    No siis kun Aurinkoinenhan on jo kävellyt jo huhtikuusta lähtien. Nyt se jo juoksee ja kiipeää joka paikkaan. Myy alkoi kävellä vähän myöhemmin mutta kyllä sekin jo lujaa pääsee. Tuli todistettua eilen lääkärissä, kun kumpainenkin oli vähän väliä joko laboratoriossa tai lääkäreiden taukotiloissa 🙂

  3. Meillä on ollut käytössä sellainen muinaismuisto kuin valjaat. Ihan mielettömän kätevät, kun yksivuotias ei todellakaan viihdy pitkään rattaissa ja kaupungilla en mitenkään uskalla antaa sen kävellä itsekseen, poika juoksee välittömästi karkuun. Valjaissa se jotenkin aistii että nyt on oltava nätisti, ja käveleekin mielellään pitkiä matkoja ihan kävelytietä pitkin. (Ilman valjaita lähimmän puskan läpi keskelle autotietä.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: