vuosi elämästäni

Tytöt täyttivät vuoden. Vuosi on mennyt niin nopeasti. Eilen soitettiin yhdestä päiväkodista, jonne tytöt ovat jonossa. Se on yksityinen paikka, jossa tuttaviemme tyttö on ollut hoidossa. Saisimme yhden paikan heinäkuun puolivälissä ja toisen elokuussa. Eihän siitä oikein mitään tule, että tytöt aloittaisivat eri aikaan. Käytännössä maksaisimme heinäkuusta ja veisimme tytöt hoitoon vasta elokuussa.

En ole saanut oman alani töitä. Huomenna menen työhaastatteluun mutta kyseessä on saman tyyppinen työ jota tein ennen äitiysvapaita. Työ sinänsä kuullostaa mielenkiintoiselta mutta konttori on puolen tunnin ajomatkan päässä. He tuskin pystyvät maksamaan niin hyvää palkkaa kuin mitä nykyinen työnantajani tekee. Saa nähdä. Torstaina olen menossa juttelemaan nykyisen pomoni kanssa. En tiedä mistä – hän pyysi minua kahville. 

Juttelin Suomessa ystäväni kanssa, joka on äitiyslomalla ja joutuu menemään takaisin töihin syyskuussa, koska iso asuntovelka painaa päälle. Hän kuuli vaihtoehdoistani ja totesi heti, että jäisi kyllä oitis kotiin, jos olisi minä. Jos jään kotiin, saan tehdä reilun kuukauden oman alani työtä, kun tuttavamme on lomalla ja tarvitsee sijaista. Saisihan siinä ainakin oven jalan väliin ja työkokemusta Tanskasta, edes vähän. Jos nyt keksimme jonkun hoitamaan tyttöjä sillä aikaa…

Tytöt ovat reippaita ja pärjäisivät varmasti hoidossa. Ainakin Myy, joka ei vierasta eikä pelkää mitään. Aurinkoinen menisi siskon siivellä ensimmäiset vaikeammat hetket. Mutta onhan ne vielä niin pieniä… Jos huominen työhaastattelu ei vakuuta minua työhön palaamisesta, niin taidan jäädä vielä toistaiseksi kotiin. Kai sitä sitten jotain työtä löytyy, kun kotona olemisesta ei enää makseta mitään ja minunkin on pakko palata arkeen.

Saisipa tämänkin jahkailun jo johonkin päätökseen.

Mainokset

2 Responses to vuosi elämästäni

  1. Tsemppiä huomiseen haastatteluun! Toisaalta oman alan kokemus – edes sen kuukauden verran – voisi olla aika hyvä investointi tulevaan. Hmmmmm.

  2. Mimmi sanoo:

    Tänksss. Jep, sitähän mäkin mietin. Plus että jos olen kotona, voin ottaa jonkin sijaisuuden vastaan keskellä vuotta – siihen ei moni muu pysty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: