it´s official!

Irtisanouduin töistä ja sain irtisanoutumiselle vahvistuksen. Jaiks, se oli sitten siinä. Kunnalta tullaan vielä tarkistamaan, että kotimme on kelvollinen lapsille. Heh. Sitten olen (toivottavasti) kunnan palveluksessa ensi kesän loppuun saakka.

Mies on ollut lomalla ja olimme Suomessa. Ihana loma, ensimmäistä kertaa me molemmat saimme oikeasti rentoutua. Tytöt ovat tarpeeksi isoja, jotta heidät pystyi jättämään isovanhempien hoidettavaksi golf-kierroksen tai festivaali-illan ajaksi. Laivamatkoilla ja autoillessa tytöt jaksoivat hyvin ja painelivat leikkipaikoilla isompien perässä ja/tai jaloissa tuntikaupalla.

Vauhtia alkaa olla niin paljon, että vähän kauhistuttaa miten pysyn yksin heidän perässään. Loman aikana Aurinkoinen tuli jo pari kertaa voltilla alas sohvalta tai minne nyt ehtikään kiivetä. Kun Myy oppii tuon kiipeämisen taidon vähän paremmin, alan olla vaikeuksissa…

Mutta mahtavaa ajatella, että saan olla vielä vuoden kotona ja seurata tyttöjen kasvua aitiopaikalta. Työpaikkoja tulee ja menee, tämä aika on ainutlaatuista. Ainakin meille – lisää lapsia kun on turha odottaa. Matkan aikana sain kuulla lapsettomuudesta, sinkkukaverin lapsettomuushoidoista yksin lahjoitetuilla soluilla, sukulaisen syövästä… Pysäyttäviä tarinoita joka ikinen. Ja aina sitä jäi miettimään, miten meillä onkaan asiat hyvin, juuri tällä hetkellä.  

2 Responses to it´s official!

 1. Tuuli sanoo:

  Kuulosti hauskalta kotimaan lomalta :-). Saavuimme juuri itse Suomeen elokuiselle lomalle, ja tosiaan on aika paljon parampi viettää lomaa nyt, kun lapsi on jo vähän isompi ja itsenäisempi (viime kesäloma meni aika tarkkaan imetystouhuissa). Minulla on melko vanhat vanhemmat ja hieman huolestuttaa, miten jaksavat juosta lapsen perässä, mutta ainakin iltamenot onnistunevat miehen kanssa sen jälkeen kun neiti on simahtanut unille…

  Ihanaa, kun saat hoitaa pieniä vielä kotona! Minullakin on vahvasti se tunne, erttä tästä hulinasta on nautittava täysillä nyt. En voi valitettavasti jäädä kotiin lapsen kanssa, kun työtilanne on mikä on, mutta voin kuitenkin ottaa kaiken irti vapaa-ajasta.

  Iloista loppukesää teille!!

 2. Mimmi sanoo:

  Loma oli ihana, Suomi on tällä hetkellä parempi lomakohde kuin Karibia 🙂

  Minulla oli (onneksi?) suht mitäänsanomaton työ, joten siitä oli loppujen lopuksi helppo lähteä. Tulot laski noin tuhat euroa kuussa, joten kulutustottumuksia tarvitsee säätää. Eli sinälläänkin tuo Suomi tulee olemaan se ykköslomakohde jatkossa.

  Heittäytyminen tyhjän päälle, riskin otto, on se mun juttu. Vuoden päästä on monta kokemusta tyttöjen kanssa ja varmasti jännittäviä hetkiä työn metsästyksen tiimoilta. Onpahan jotain kirjoitettavaa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: