arkea uusiks

Aloin jupista itsekseni. Leikkipuiston KAIKKI tyypit ärsytti. MUIDEN lapset ei osaneet käyttäytyä. MINNEKÂÂN ei mahdu kaksoskärryjen kanssa. KUKAAN ei ymmärrä.

Ennen kuin aloitin avautumisen leikkipuiston tädeille, tajusin, että ehkä sitä vois tehdä jotain muutakin välillä, kuin hoitaa lapsia. Yhtenä iltana läksin shoppaamaan samalla oven avauksella, kun mies tuli kotiin. Enkä mennyt lähellekään lastenvaateosastoja. Poikkeuksena kirjakauppa, josta hain tytöille kirjoja, vanhat kun on revitty moneen osaan lukuvuoroista tapellessa. Ne muuten pelastivat tämän aamun. Tytöt ihmetteli uutta lukemistoa ja minä kävin kaikessa rauhassa suihkussa.

Tänä iltana alkoi avoimen yliopiston kurssi. Ihanaa käyttää aivokapasiteettia johonkin muuhunkin kuin tyhjästä lounaan nyhjäisemiseen tai simultaaniin vaipanvaihtoon ja itkevän lapsen rauhoitteluun.

Huomenna varaan hieronnan.

Mainokset

3 Responses to arkea uusiks

 1. Tuuli sanoo:

  Upea juttu! Saitko ostettua jotakin itsellesi? Havahduin äskettäin siihen, etten ole onnistunut shoppaamaan kunnon vaatevarastoa sitten lapsen syntymän. Erityisesti kaikki housut on rappiotilassa… Asia ärsyttää todella päivittäin, mutta shoppaamisesta ei ole oikein tullut oikein mitään. Housujen ostoon nimittäin palaa aikaa, ja aikaa ei muka ole. Tai on, mutta on huono omatunto siitä, ettei ole lapsen kanssa tai ettei tee töitä… Pitäisi kertakaikkiaan seurata tuota sinun esimerkkiäsi!

 2. Petra sanoo:

  Way to go!! Tein itse vähän vastaavan irtioton maanantaina omasta arjestani ja se kyllä toi oikeasti hyvää mieltä ja jaksamista arkeen ihan toisella tapaa

 3. Mimmi sanoo:

  Ostin sellaiset housut, joita en varmaan usein tule pistäneeksi jalkaan 🙂 Mutta jos nyt joskus pääseen viihteelle ja bilevaihteelle, niin onpahan housut olemassa, heh.

  Mä nyt olen noiden lasten kanssa niin paljon, että tulee huono omatunto, jos en joskus irtaannu. Tänään sain kauheat kilarit siitä, kun laitoin Myyn peiton vahingossa pesuun, kun piti laittaa kuivausrumpuun. Jep, ihan tarpeeseen tulee ne irtiotot… Lähdin siitä sitten ovet paukkuen spinningiin ja tulin hyvillä mielin kotiin.

  Totta, Petra, että irtiotto lataa akkuja! Hotstone massage varattuna. Mies on ensin työmatkalla pari yötä siihen alle, joten on todellakin ladattuna jännityksiä hierottavaksi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s