tarhassa II

Ensimmäinen aamupäivä tarhassa ilman äitiä.

– Aurinkoinen leikkii Anton-pojan kanssa saapuessani hakemaan heitä. Tyttö ei juuri noteeraa minua, Anton kiinnostaa enemmän. Hmm..

– Myy juoksee syliin ja pitää tiukasti kiinni. 

– Kumpikaan ei ollut syönyt lounaaksi tarjottua tomaattikeittoa. 

– Aurinkoinen oli viihtynyt koko päivän Antoninsa kanssa, Myy oli kaivannut vähän äitiä mutta innostui lauluista ja leikeistä ja unohti ikävän. Oli myös kuulemma käynyt säännöllisesti halaamassa ja hiplaamassa pedagogia. Pus.

Tarhassa on menoa ja meininkiä vaikka siellä on varmasti puolet lapsista kesälomalla. Onneksi tytöt ovat noin isoja, hoitoon jättäminen ei hirvitä. Koska viihdyin tarhassa neljä päivää, olen ehtinyt jutella kaikkien aikuisten kanssa, jotka lapsiani tulee hoitamaan. Tytöt ovat helppoja tapauksia. Myy hakee huomionsa silloin kun sitä kaipaa ja Aurinkoinen tulee isäänsä – übersosiaalinen tanskalainen joka löytää aina leikkikaverin.

Nyt lomalle lomps ja sen loppukuusta vien lapset hoitoon ja vietän laatuaikaa aamupäivisin itseni kanssa reilun viikon ennen kuin työt alkaa.

 

 

Advertisement

One Response to tarhassa II

  1. Hyvä hyvä, mä pahoin pelkään että sä löydät itsesi parin kuukauden päästä jahtaamasta niitä tarhan naulakossa, kun ne ei halua kotiin 🙂 Se on hikistä hommaa varsinkin talvella jos itsellä on vaatteet päällä 🙂 t. eräs joka on kokenut sen sata kertaa ja heikkoina hetkinä turvautunut kuiskaamaan tytön korvaan suomeksi että autossa odottaa keksiä, nyt lähdetään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: