elämänmuutos

Sain töitä. Ei pitänyt hakea vielä mutta kun ihan headhuntattiin, niin tuli lähdettyä haastatteluun. Useamman haastattelun ja erilaisen testin jälkeen sain kuin sainkin paikan.

Voihan ahdistus. Tytöt ovat hoitton mennessä jo 2v 2kk vanhoja mutta minusta yhä vaan niin pieniä äidin kultia, ettei niitä hennoisi toisten hoiviin jättää koko päiväksi. Vaikka duunipaikka on mitä mielenkiintoisin, niin henkeä ahdistaa siitä huolimatta.

Pääsen hakemaan tytöt varmasti viimeistään neljän aikaan joka päivä. Mutta kun niiden pitää mennä nukkumaan seitsemän maissa, niin eihän siihen montaa tuntia jää yhteistä aikaa tähän nykyiseen menoon verrattuna. 

Asiaa ei yhtään auta juuri lukemani kolmen lastenpsykologin kirjoittama artikkeli siitä kuinka huonoja tanskalaiset päiväkodit ovat. 

 

2 Responses to elämänmuutos

  1. Satu VW sanoo:

    Suuren suuret (mutta varoivaiset) onnittelut!! Tiedän niin tuon ristiriidan tunteen työn/lasten välillä… Ja päiväkodeissa on ainakin täällä Norjassa isoja eroja, toivottavasti saat likat hyvään hoitoon missä he viihtyvät ja sinä saat tehdä töitä hyvillä mielin. 🙂

  2. Mimmi sanoo:

    Tak tak 🙂

    Eipä täällä paljon päiväkotia voi valita. Sinne mennään, jonne sattuu mahtumaan. Tosin on outoa, että olemme olleet jonossa jo 2v eikä vieläkään muka päästä ykköstoivepäiväkotiin. Ja kunnalta tulee joka kerta eri vastaus, kun sieltä kysyy. Ja nyt niillä on systeemi ollut alhaalla viikon eikä kukaan tiedä sitä vähääkään. Menee lievästi sanottuna hermo.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: