helpottaa

On pakko täälläkin todeta, että ehkä tuo viime postauksen terävin kärki johtui osaltaan hormoneista. Olemme edelleen sairaalassa mutta lievä ahdistus, pelko ja hermostuneisuus on poissa ja olen nauttinut vauvoista ja heidän kanssaan hääräämisestä ihan eri tavalla. Toki se on täällä sairaalassa helpompaa kun ei tarvitse hoitaa kotia siinä sivussa mutta on kuitenkin mukava todeta, että tällaiset hyvät päivät korvaavat satakertaisesti nuo huonot hetket. Pitää vain yrittää muistaa se, kun seuraava huono hetki iskee.

Verenpaine heittelee taas. Ei niin rajusti kuin aiemmin mutta saa nyt nähdä. Lääkäri päättää taas kierroksellaan, päästäänkö kotiin vai ei. En ole sen suhteen kovin optimisti – eiköhän ne ensin halua paineet edes jonkinlaiseen kontrolliin. Oli pakko hankkia kotiinkin kunnollinen mittari, ettei tarvitse sen takia lääkäriin vaivautua. Tuli sillekin ”ylimääräiselle” sadalle eurolle käyttöä.

4 Responses to helpottaa

 1. viv sanoo:

  Voin vain kuvietella millaista tunteiden vuoristorataa teidän tämänhetkisessä elämässä on..! Valoisat hetket auttavat jaksamaan ja parasta on että niitä tulee ihan varmasti paljon lisää. 🙂

 2. Verona sanoo:

  Täällähän on ehtinyt tapahtua vaikka mitä! Ensinnäkin, tuhannesti onnea pikkuisen syntymän johdosta 🙂 🙂

  Varmasti alku on usein rankkaa pikkusten kanssa keskenään kotona, mutta kyllä se siitä varmasti helpottaa! Ainakin näin tahdon uskoa kun itselläkin kaikki on vielä edessä 🙂 Tsemppiä ja ihanaa vauva-arkea!

 3. Joo voin vaan kuvitella, sellaista vuoristorataa se oli meilläkin sen yhden huutavan pötkylän kanssa. Niin turhauttavaa kun väsyttää, on riittämätön olo ja siinä väsyneenä mekin tiuskittiin miehen kanssa. Musta se alku oli ihan hirveän rankkaa. Siitä kodinhoidosta en voi sanoa muuta kuin menkää siitä yli mistä aita on matalin, ja jos vierailijat stressaa niin ei tartte kutsua. Pullot steriloituu muuten myös kun ne pesee yli 70 asteessa astianpesukoneessa, Aventin tuttiosan voi kans laittaa koneeseen mutta meillä ne usein menee nurinpäin siellä koneessa.

  Täällä ilmoittautuu myös yksi lomalta palannut ja energiavarastot ladannut kokki / siivooja / kotiorja / palvelija/ lastenhoitaja jos sellaiselle on käyttöä! 🙂 Mä olen valmis vaikka kuinka likaiseen työhön jos samalla saa vilauksen tytöistä 🙂 🙂 🙂

 4. Mimmi sanoo:

  😀 Pistin juuri miehen nukkumaan ja tytöt nukkuu tässä sohvalla mun vieressä. Pikkutyttö on juuri ruokittu, joten se on ehkä tainnoksissa muutaman tunnin – isompi vaatii ruokaa ehkä ennemmin. Meni sairaalan hieno synkronisoitu rytmi pilalle, kun tultiin kotiin mutta yritetään saada tytöt syömään samaan aikaan pikku hiljaa ilman järkyttäviä huutokonsertteja. Kun mies on kotona elokuun loppuun, niin onhan meillä tässä aikaa ruokkia vähän eri aikoihinkin, kunhan sitten mun jäädessä yksin olisivat jotenkin samassa rytmissä.

  Kiitos Haikkis avunantotarjouksesta! Ehkä mä joskus voisin lähettää sut vaunulenkille tyttöjen kanssa, niin saatais miehen kanssa pieni hetki hengähtää. Mutsi on jo luvannut tulla meille vaikka kuukaudeksi asumaan ja auttamaan mutta niin epätoivoinen mä en sentään vielä ole…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: