epäonnistunut ostosmatka

Meidän piti lähteä lauantaina ostoskeskukseen katsomaan uusia talvitakkeja. Syötettiin tytöt, pakattiin vaunut autoon ja mars matkaan. Joo, ei mennyt ihan niin kuin suunniteltiin. Molemmat ipanat ihmetteli uusia ääniä, valoja ja varmaan hajujakin niin, ettei ne sitten nukkuneet, kumpikaan. Ei siitä sitten mitään tullut ja lähdettiin aika vittuuntuneina kotiin. Onneksi paistoi aurinko. Käveltiin tytöt uneen ja parkkeerattiin vaunut lähikahvilan terassille. Siinä on tasan kaksi tuolia ja pöytä. Juotiin yhdet oluet, paistateltiin päivää ja fiilis parani väkisinkin.

Tanskassa ei katsota kieroon jos juot keskellä päivää yhden bissen vaikka äiti-ihminen oletkin. Täällä ei myöskään vaahdota päiväkotien turmiollisuudesta tai imetyksen ihmeistä. Hyvä niin, pysyy verenpaine paljon paremmassa kuosissa. Ihmekös tanskalaiset onkin maailman onnellisin kansa. Ne ei stressaa juuri mistään.

2 Responses to epäonnistunut ostosmatka

  1. Viv sanoo:

    Ei se ostosreissu ihan hukkaan sitten mennyt! 🙂 Olen itsekin salaa haaveillut että kävisin joskus terassilla lastenvaunuineni. Voisin vaikka ottaa miehen mukaan ja juoda itse Pommacia mutta ei ole pokka riittänyt edes siihen, höh. Kammoan jo ajatusta siitä hyytävien katseiden määrästä mitä tuollaisesta saattaisi tulla – en vaan ilkeä! Ruoan kanssa voisin EHKÄ kuvitella ottavani pienen oluen, mutta että ihan vaan pelkkä olut, herttinen sentään EI! Ja tämä ihan vaan siksi että tosiaan mietin mitä muut musta ajattelisi.

    Ehkä Tanskassa alkoholi ei ole samanlainen mörkö kuin täällä? Ja ehkä Tanskassa äitinä olemisella on hiukan laajemmat raamit kuin täällä, heh.

  2. Mimmi sanoo:

    Täytyy sanoa, että yks mummo kyllä käveli jotain kadunvarsimainosta päin tuijottaessaan minua. Mutta ei tullut sanomaan mitään, joten ehkä se katsoikin vaan mun sikamakeita aurinkolaseja 😀

    Löysin pikagooglauksella tanskalaisia keskusteluja hoitovapaalle jäämisestä sun muusta. Kun joskus ehdin, niin täytyy ihan tehdä jotain pientä yhteenvetoa niistä. Noin nopeasti luettuna kotiäitiyttä ihannoitiin mutta valiteltiin sitä, ettei siihen läheskään aina ole mahdollisuutta. Mitään syyttelyä tai tuomitsemista en löytänyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: