kahta en vaihda

No näitä tyttöjä en tietenkään mutta nämä kaksi ovat helpottaneet päivää kun mies ei enää olekaan mukana arjessa:

1) siivousapu + robotti-imuri: Aivan mahtavaa, ettei tarvitse miettiä milloin sitä ehtisi tai jaksaisi siivota. Minä en osaa elää sotkussa. Muiden koteja en sillä silmällä kyylää mutta omassa kodissani pitää olla perussiistiä, muuten alkaa stressata. Meillä käy siivoaja joka toinen viikko ja siinä välissä ajelee robotti-imuri isommat roskat pois. Korvaamaton kapine.

2) Fisher Pricen sähkökeinu. Myy viihtyy siinä sen ajan, että ehdin käydä suihkussa/keittää kahvit/rauhoitella tai syöttää Aurinkoisen. Tai kirjoittaa blogia samalla kun keinutan Aurinkoista uneen sitterissä jalalla hytkyttäen 🙂 Ostin keinun käytettynä, kun täällä blogikommenteissa sitä (koliikkikeinua) suositeltiin. Joka pennin veroinen kapine, sekin. Maksoin keinusta 400dkk, noin 55€. Kuusi eri keinumisnopeutta ja useita eri melodioita. Jos ostaisin uutena, valitsisin vielä sellaisen, joka tärisee. Gracon Sweetpeace keinua havittelin käytettynä mutta ne olivat jo menneet saman tien (kai, kun myyjät eivät viesteihin enää vastanneet).

Nyt kutsuu Myy, keinuminen ei enää kiinnosta. Harmi ettei se nukahda siihen ikinä..

2 Responses to kahta en vaihda

  1. viv sanoo:

    Oi, robotti-imuri tulis kyllä tarpeeseen täälläkin! Kuten tietty myös siivousapu, mutta mulla on joku henkinen este etten haluais päästää vierasta ihmistä tänne siivoamaan. Tuntuu että pitäis itte siivota ensin ennen kuin sen ilkeäis päästää tänne töihin! 😀 (Hassua sinänsä; onhan meillä täällä lastenhoitajakin ollut töissä ts ”vieras” ihminen on kyllä nähnyt meidän sotkut jne. ) Sähkökeinukin ois jossain vaiheessa varmasti ollut oikein jees, enpä tullut edes ajatelleeksi että semmoisiakin on! Varmaan oikein kätevä. 🙂

    Pojilla oli Baby Björnin sitterit joissa ne hiukan isompina oppivat itse ottamaan vauhtia ts. keinuivat kuin keinutuolissa. Niissä ne välillä istuivat ja keinuivat vierekkäin telkkaria katsoen kuin kaksi pikkuista vanhaa kaljua pappaa ja höpisivät toisilleen jotain vauvajuttuja. 🙂

  2. Mimmi sanoo:

    Voi kuinka hellyyttävä mielikuva tulikaan kahdesta kaljusta papasta keinutuoleineen 🙂

    Siivousapu ei mulle ollut onneksi mikään kynnys. Ei ne täällä kaikkea tee – tavarat on oltava paikoillaan, kun siivoustyypit tulee. Ne hoitaa siis lattioiden pesun, imuroinnin, pölyjen pyyhinnän ja roskien viennin. Kyllä mun pitää laittaa kämppä siivottavaan kuntoon ennen siivousta. Mutta se onnistuu vauva kainalossakin. Ja imurointi on mun mielestä vihonviimeistä hommaa..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: